Professional Organising

Een aantal jaren geleden begon ik met het vereenvoudigen van mijn leven, omdat ik mij altijd rusteloos voelde. Zelfs mijn huis versterkte dit gevoel en ik kon nooit de kalmte en rust ervaren die jouw huis jou eigenlijk hoort te geven. Hoe meer spullen ik wegdeed, hoe meer hoe meer duidelijkheid en focus ik kreeg. De tijd die ik normaliter besteedde aan schoonmaken en opruimen, gebruikte ik om dingen te doen waarvan ik dacht, dat ze tot mijn passies behoren. Sommige dingen daarvan doe ik nog steeds, andere niet. Ook werd mij duidelijk waar mijn normen en waardes liggen en leef ik hier nu volledig naar.

Deze cursus is er in verschillende formaten. Wil jij een capsule wardrobe creëren? Wil jij een bepaalde ruimte ontspullen? Of heb je het gevoel dat je hele woning moet worden aangepakt?

Stuur me een berichtje om erachter te komen welke keuze voor jou de beste is en welke aanpak voor jou het beste werkt. Je kunt altijd het formaat van de cursus aanpassen zonder meer geld kwijt te zijn. Het gaat hier puur om maatwerk.